• Bubblegum - intermediate hoepel (uitverkocht)
  Bubblegum - intermediate hoepel (uitverkocht)

  Opvouwbare hoelahoep voor meer gevorderden met coloforshifting nuclear bubblegum tape gecombineerd perzikkleur en fluo roze tape voor extra grip. Alleen verkrijgbaar in diameter 95 cm.

  Extra info: de buisdikte van een…

  € 35,00
 • Peachy gold - intermediate hoepel - 90cm
  Peachy gold - intermediate hoepel - 90cm

  Opvouwbare hoelahoep voor beginners/meer gevorderden met goud metallic, perzikkleur en een turquoise tape voor extra grip.

  Extra info: Doordat deze hoepel kleiner is in diameter en en een dunnere buis heeft dan de…

  € 35,00
 • Go Green - intermediate hoepel (uitverkocht)
  Go Green - intermediate hoepel (uitverkocht)

  Opvouwbare hoelahoep voor beginners met verschillende kleuren groen; een donkergroene basistape, gecombineerd met zilver metallic, licht turquoise en een donkergroene tape voor grip. Alleen verkrijgbaar in diameter 95 cm.

  Extra…

  € 35,00
 • Cadeau verpakking
  Cadeau verpakking

  Hoepel cadeau geven? De hoelahoeps voor beginners en gevorderden passen precies in deze mooie cadeauverpakking. De cadeauverpakking is een bruine doos van mat karton met een glanzend gouden lint.

  € 2,50
 • Go Green beginnershoepel
  Go Green beginnershoepel

  Opvouwbare hoelahoep voor beginners met verschillende kleuren groen; een donkergroene basistape, gecombineerd met zilver metallic, licht turquoise en een donkergroene tape voor grip. Verkrijgbaar in 95cm of 105cm.

  Extra info: de…

  € 35,00
 • Amazonia beginnershoepel
  Amazonia beginnershoepel

  Opvouwbare hoelahoep met metallic goud, panterprint en zwarte griptape ontworpen door Pauline van Hulahoopin'! Alleen verkrijgbaar in 105cm.

  Extra info: de buisdikte van een beginnershoepel is 25 mm. Hoe groter de hoelahoep, hoe…

  € 35,00
 • Shine On beginnershoepel
  Shine On beginnershoepel

  Get your shine on! Super shiny hoepel met een colorshifting zilveren tape gecombineerd met wit tape voor extra veel grip. Alleen verkrijgbaar in 95cm.

  Extra info: de buisdikte van een beginnershoepel is 25 mm. Hoe groter de…

  € 35,00
 • Hawaii kinderhoepel (opvouwbaar)
  Hawaii kinderhoepel (opvouwbaar)

  Opvouwbare kinder hoelahoep met holografisch roze tape, botanische print en fluor groen tape voor extra grip. De diameter van een kinderhoepel is 80 cm (buisdikte is 20mm).

  € 25,00
 • Amazonia kinderhoepel (opvouwbaar)
  Amazonia kinderhoepel (opvouwbaar)

  Opvouwbare hoelahoep voor kinderen met metallic goud, panterprint en zwarte griptape ontworpen door Pauline van Hulahoopin'! Alle kinderhoepels hebben een diameter van 80cm (buisdikte 20mm).

  € 25,00
 • Bubblegum kinderhoepel (opvouwbaar)
  Bubblegum kinderhoepel (opvouwbaar)

  Opvouwbare hoelahoep voor kinderen met coloforshifting "nuclear bubblegum" tape gecombineerd perzikkleur en fluo roze tape voor extra grip. Alle kinderhoepels hebben een diameter van 80cm.

  € 25,00
 • Flamingo kinderhoepel
  Flamingo kinderhoepel

  Vrolijke kinderhoepel met flamingoprint, shiny roze tape en een fluor gele tape voor extra grip. Alle kinderhoepels hebben een diameter van 80cm (en 20mm buisdikte).

  € 25,00
 • Kinderhoepel - Real Teal
  Kinderhoepel - Real Teal

  Opvallende hoelahoep met zwart en teal/turquoise tape voor extra grip. De diameter van een kinderhoepel is 80 cm (buisdikte is standaard 20mm).

  € 25,00 € 15,00
 • Kinderhoepel - Zebra
  Kinderhoepel - Zebra

  Hoelahoep voor kinderen met grijs, zebra print en zwart tape voor extra grip. De diameter van een kinderhoepel is 80 cm (buisdikte standaard 20mm).

  € 25,00 € 15,00
 • Kinderhoepel - Fluor green
  Kinderhoepel - Fluor green

  Opvallende hoelahoep met zwart en felgroene tape voor extra grip. De diameter van een kinderhoepel is 80 cm (buisdikte is standaard 20mm).

  € 25,00 € 15,00

Hierboven vind je de laatste beginners, intermediate én kinder hoelahoeps die nog beschikbaar zijn. Voorlopig stopt Circles of Joy met het maken en verkopen van hoelahoeps. Dus misschien zit jouw hoepel er nog wel tussen! Wacht niet te lang met bestellen als je een hoepel ziet die je mooi vindt, want dit is echt de laatste voorraad.

Heb je advies nodig over het formaat van de hoepel en/of de diameter? Kijk even bij de veelgestelde vragen of mail naar hello@circlesofjoy.nl

 

Praktische informatie

Hoelahoep - beginners. Als je net begint met hoepelen, is het fijn om een hoepel te hebben die iets groter en zwaarder is. Een grotere, zwaardere hoepel draait langzamer en dat maakt het hoepelen makkelijker om te leren. Je kunt met deze hoepel goed rond je middel hoelahoepen en hoopdancen. De beginnerhoepels hebben een buisdikte van 25 mm en je kunt kiezen uit een diameter van 95 of 105 cm. Alle hoelahoeps voor beginners zijn opvouwbaar! Buisdikte: 25 mm; Gewicht: +/- 650 gram.

Hoelahoep - intermediate/gevorderd. De intermediate hoepel heeft genoeg gewicht om relaxt mee rond je middel te hoepelen, maar is lichter en kleiner dan de beginnershoepel. Je kunt hier alle basis en meer gevorderden oefeningen mee leren, zowel on- als offbody. Alle intermediate hoelahoeps zijn opvouwbaar en hebben een diameter van 90cm. Buisdikte: 20 mm; Diameter: 90 cm; Gewicht: +/- 500 gram.

Hoelahoep - kinderen. Een kinderhoepel is fijn voor de wat kleinere kinderen tot ongeveer 8 of 9 jaar. Vanaf 8 of 9 jaar kunnen de meeste kinderen ook wel overweg met een intermediate hoelahoep. Alle kinderhoelahoeps hebben standaard een diameter van 80 cm. Buisdikte: 20 mm; Diameter: 80 cm; Gewicht: +/- 500 gram. Een aantal kinderhoepels zijn opvouwbaar, een aantal niet. Dit wordt per hoepel aangegeven. Omdat de hoepels een kleinere diameter hebben, zijn ze ook wanneer ze niet opvouwbaar zijn, gemakkelijk mee te nemen.

Belangrijk: voor alle hoepels is de diameter gemeten als de binnenste diameter. Dit is de ruimte in de hoepel (ene kant binnenzijde naar de andere kant binnenzijde). Met name belangrijk om in gedachten te houden als je een polypro hoepel wilt aanschaffen!:-)

© 2016 - 2021 Circles of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel