Privacy- en cookieverklaring
april 2018

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op de producten en diensten van Circles of Joy en geldt voor iedereen die de website www.circlesofjoy.nl bezoekt. Door gebruik te maken van deze website geef je aan de privacy- en cookieverklaring te accepteren.

Wat zijn persoonsgegevens en welke persoonsgegevens verwerkt Circles of Joy?
Persoonsgegevens zijn gegevens die iets zeggen over een persoon of die herleidbaar zijn naar een persoon. Circles of Joy verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Circles of Joy verwerkt onder andere de volgende gegevens: voor- en achternaam, geslacht, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres en gegevens over jouw activiteiten op de website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
De website van Circles of Joy is niet gericht op activiteiten, waarvoor de verwerking van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens noodzakelijk is. Verder heeft Circles of Joy op geen enkele wijze de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die minderjarig zijn, ook niet als zij hiervoor toestemming hebben van ouders of voogd. Circles of Joy kan echter niet controleren of een bezoeker minderjarig is en raadt ouders of voogd daarom aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen en zo te voorkomen dat gegevens over minderjarigen door Circles of Joy worden verwerkt.

Waarvoor gebruikt Circles of Joy gegevens?
Circles of Joy verwerkt jouw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
•    Het afhandelen van jouw betaling
•    Verzenden van de nieuwsbrief
•    Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
•    Om producten en diensten bij je af te leveren
•    Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang worden gegevens bewaard?
Circles of Joy zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ordergegevens worden in verband met de wettelijke bewaartermijn tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard.

Delen met derden
In principe verstrekt Circles of Joy persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die in opdracht van Circles of Joy gegevens verwerken, wordt een verwerkersovereenkomst gesloten. In dat geval blijft Circles of Joy zelf verantwoordelijk voor de verwerking van deze gegevens.

MijnWebwinkel - Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Mollie B.V. - De financiële afhandeling van betalingen, via iDEAL of Bankcontact, geschiedt buiten Circles of Joy om en wordt gedaan door Mollie B.V.  De betaling van jouw bestelling betaal je via Mollie B.V. aan Circles of Joy (hier merk je zelf verder niets van).

My Parcel - Voor het versturen van jouw bestelling, maakt Circles of Joy gebruik van de verzenddienst, My Parcel, welke jouw naam en adresgegevens gebruikt om de bestelling bij jou te kunnen bezorgen.

Google (Analytics) – Circles of Joy maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. ("Google") om het gebruik van de website (met geanonimiseerde data) te kunnen monitoren en analyseren.

Gebruik van cookies
Circles of Joy gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Circles of Joy gebruikt deels cookies met een puur technische functionaliteit. Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan hiermee de website worden geoptimaliseerd.

Daarnaast worden cookies geplaatst die jouw surfgedrag bijhouden, zodat het mogelijk is op maat gemaakte content en advertenties aan te bieden. Bij jouw eerste bezoek aan de website wordt je geïnformeerd over deze cookies en wordt toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Verder kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Circles of Joy maakt tot slot gebruik van Social Media buttons. Deze buttons maken op hun beurt ook gebruik van cookies. Deze buttons werken door middel van code die van de beheerder van deze diensten (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube) afkomstig zijn.  Op deze manier kunnen deze sociale netwerken informatie verzamelen over surfgedrag van degene die hierop klikt

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kan gestuurd worden naar hello@circlesofjoy.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, dien je een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Zorg ervoor dat je in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer  zwart maakt. Circles of Joy zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Klachten
Als jij na het lezen van het bovenstaande toch het idee hebt dat Circles of Joy jouw gegevens  onrechtmatig (heeft) gebruikt of je niet tevreden bent, dan kun je hiervan melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je op: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

© Circles of Joy 2015 – 2018

 

© 2016 - 2019 Circles of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.