CADEAUBON EXTRA INFO

Op zoek naar een origineel cadeau, maar kun je zelf niet kiezen? Geef een hoepel cadeau. Je kunt kiezen voor verschillende cadeaubonnen. Het minimale bedrag voor een cadeaubon is €10,00. Staat jouw bedrag er niet bij dan kun je aangeven voor welk bedrag je een hoepel cadeau wilt doen.

Hoe werkt het?

Kies het bedrag waarvoor je een cadeaubon wilt aanschaffen (€10, €15, €20 of bepaal zelf een bedrag). Plaats je bestelling en reken op de reguliere wijze af. Als je wilt dat de cadeaubon direct wordt bezorgd bij degene aan wie je deze cadeau doet, vul dan een afwijkend afleveradres in. Er is ook ruimte om aan te geven voor wie de bon is bestemd (en van wie deze afkomstig is). Wil je dat wij dit voor je invullen, zorg er dan voor dat je dit aangeeft bij "opmerkingen" als je jouw bestelling plaatst. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de cadeaubon leuk wordt ingepakt. De cadeaubon wordt binnen 1-2 werkdagen per post verstuurd naar het opgegeven adres. Op de cadeaubon staat een code vermeld, welke gebruikt kan worden bij het afrekenen en plaatsen van een bestelling. De code is een jaar geldig na aanschaf van de cadeaubon.

Lees hieronder ook nog even goed de voorwaarden door. En voor een preview van de cadeaubon scroll je helemaal door!

Voorwaarden Cadeaubon

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door Circles of Joy uitgegeven cadeaubonnen. Door het aanschaffen van een cadeaubon bij Circles of Joy aanvaard je bijbehorende voorwaarden.

1. De cadeaubon is uitsluitend in te wisselen bij Circles of Joy. Het bedrag moet in 1x worden besteed.

2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Iedere code wordt slechts 1x verstrekt. Bewaar je cadeaubon dus goed! In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt.

3. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en/of andere cadeaubonnen.

4. Om een cadeaubon te gebruiken, dien je het door jou geselecteerde product in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces kun je in het veld "kortingscode" jouw unieke code invullen. Het bedrag wordt vervolgens direct verrekend.

5 Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: iDEAL of Bankcontact/Mister Cash.

6. Iedere cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. De waarde en de vervaldatum staat vermeld op de cadeaubon. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt.

7. In het geval de bestelling met een cadeaubon is betaald en om wat voor reden dan ook wordt geretourneerd en/of geannuleerd, zal restitutie van het bedrag plaatsvinden in de vorm van een cadeaubon.

8. Het is niet toegestaan cadeaubonnen te wijzigen, te vervalsen of anderszins aan te tasten. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.

9. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd.

10. Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen of een combinatie van maximaal 1 kortingscode en een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen inwisselen.

11. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen.

 

 

© 2016 - 2021 Circles of Joy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel